“Klienterne kan føle sig trygge og godt tilpas”
– Nora Lund, aut. psykolog
Om Nora Lund
Jeg finder samarbejdet med klienterne givende

Jeg er uddannet psykolog i 2004 og har efterfølgende suppleret og opdateret min uddannelse løbende med ny forskning og nye metoder. Min psykologklinik ligger i Silkeborg med den skønneste udsigt til Silkeborg Langsø.

Jeg er meget glad for at være psykolog og interesserer mig for samarbejdet med mine klienter. Og jeg glæder mig over at se mennesker få det bedre. Jeg vægter, at klienterne kan føle sig trygge og godt tilpas og opleve tillid til, at de kan tale frit om det, der fylder for dem.

Jeg søger at være med til at vise nye veje og nye redskaber, der kan hjælpe klienterne til en aktiv proces i løsningen af det, der trykker. Mit mål er at medvirke til, at klienterne kan få oplevelsen af at styrke deres egne personlige ressourcer og føle sig ligeværdige i samarbejdet om at nå dertil.

Bøger til børn og deres forældre
Som psykolog arbejder jeg med børn, unge og voksne

Som psykolog arbejder jeg med børn, unge og voksne. I min praksis møder jeg familier, hvor det kan være svært for forældrene at tale med deres børn om forskellige svære emner. Jeg interesserer mig også for at medvirke til at styrke børns sunde udvikling generelt og forebyggende, så børnene kan styrkes i deres egne ressourcer og udvikle sig med en tro på sig selv og med et godt selvværd.

Derfor har jeg udviklet nogle bøger til mindre børn og deres forældre. Bøgerne kan bruges til oplæsning, dialogisk sprogstimulerende læsning, hvor der er spørgsmål til samtaler med børn om svære emner. Endvidere har jeg udviklet let-læsebøger til børn, bl.a. om en tilbagevendende udfordring i familierne omkring brugen af skærme, iPads mv. Læs mere om dette på Forlaget Irene’s hjemmeside.


Aut. Psykolog Nora Lund - Ansvej 37, 1. sal - 8600 Silkeborg
Tlf. 87200774 - post@psykologerne.info
CVR 34583773

© Copyrigth - All rigths reserved - Psykologisk Rådgivning