Krisehjælp

I løbet af livet opstår problemer og vanskeligheder, som kan være svære at tackle

I løbet af livet opstår problemer og vanskeligheder, som kan være svære at tackle. Undertiden kan krisesituationen opleves så belastende, at man sidder fast og ikke kan komme videre. Det kan være svært at miste sine kære, og det kan være svært at være alvorligt syg eller at se på, at den, man elsker, er alvorligt syg og måske truet på livet. Her kan en magtesløshed, en følelse af uretfærdighed eller vrede være karakteristisk. Der kan opstå en håbløshed og en skyldfølelse, som kan fylde hverdagen.

Krisetilstande kan også opstå af andre grunde, eksempelvis når man flytter til et nyt sted, får et nyt job, eller er blevet fyret. Hvis parforholdet er problematisk, eller hvis der er problemer med børnene i en eller anden grad, kan livet synes svært.

Kendetegnende for en livskrise

Kendetegnende for en livskrise er, at personen i krise står i en ny situation, eller at en situation er trappet op på en måde, så den enkelte person ikke har ressourcer til at tackle situationen. Man ved ikke, hvordan man skal komme videre, og man er ved at køre træt. I værste fald kan en livskrise medføre, at man bukker under og mister grebet om sit liv. Krisetilstande kan også medføre, at man kommer på den anden side af krisen med en ny erfaring, som kan gøre, at man er bedre i stand til at møde livet bagefter. Dette ses ofte.

Jeg kan tilbyde hjælp til at forstå og tackle livskriser, som de optræder for den enkelte. Jeg kan medvirke til at kaste lys over vanskeligheder i hverdagen. Og jeg kan medvirke til give forståelse omkring følelser og problemer, som de opleves af eksempelvis den syge, og omkring følelser og problemer, som omsorgsgiverne lever med. Når forståelsen er tilvejebragt, kan der handles på den.

Jeg kan tilbyde samtaler, der har til formål at styrke den enkeltes ressourcer til at komme videre efter en alvorlig livskrise.

Kontakt mig
Ring til mig på telefon 8720 0774 eller send mig en mail til post@psykologerne.info og jeg vil besvare din henvendelse hurtigst muligt.
Krisehjælp

Aut. Psykolog Nora Lund - Ansvej 37, 1. sal - 8600 Silkeborg
Tlf. 87200774 - post@psykologerne.info
CVR 34583773

© Copyrigth - All rigths reserved - Psykologisk Rådgivning