Skip to main content

Parterapi

Når parforholdet ikke fungerer godt, kan hverdagen ofte blive fyldt med irritationer

Når parforholdet ikke fungerer godt, kan hverdagen ofte blive fyldt med bebrejdelser, skuffede forventninger, anklager og irritationer over småting. Noget, som man egentlig ikke ville, og noget, som man slet ikke ønskede.

Undertiden får man en fornemmelse af, at kærligheden synes død. Der kan opleves en tomhed, og samtidig kan der være en længsel efter et indhold i livet, som fandtes tidligere – eller et nyt indhold, som kan give mening for den enkelte, der måske synes, at han eller hun er gået i stå.

Og så er der børnene, som kan komme i klemme, hvis forholdet går helt i stykker, og skilsmisse kommer på tale. Måske lider de også, når far og mor ikke er glade.

Problemstillinger i forholdet

Parforholdsproblemer opstår ofte, når kommunikationen mellem to partnere ikke er på plads. Der kan være problemstillinger i forholdet mellem børn og forældre, som kan være medvirkende til at skabe uro i parforholdet, eller der kan være ydre forhold, der presser familien.

Parterapien består af samtaler mellem parret og psykologen.

Parterapien omfatter en afklaringsfase, efterfulgt af træning i nye forståelser og handlemåder samt en stabiliseringsfase. Parret tilbydes opgaver, der kan arbejdes med mellem samtalerne. Jo mere parret samarbejder med hinanden og psykologen – jo hurtigere kan der opnås fremskridt. Min erfaring viser, at der oftest ved 3.-4. samtale er nået mærkbart fremskridt.

Kontakt mig
Ring til mig på telefon 8720 0774 eller send mig en mail til post@psykologerne.info og jeg vil besvare din henvendelse hurtigst muligt.
Parterapi