Skip to main content

Positiv psykoterapi

En helhedsorienteret forståelse af mennesker

Jeg arbejder ud fra en helhedsorienteret forståelse af mennesker. Livet på arbejdspladsen, i skolen, hjemme, fritiden og alle arenaerne, som mennesker bevæger sig i, sætter spor i det enkelte menneske, og mennesket sætter spor i sine omgivelser. Derfor kan forhold omkring det enkelte menneske være med til at forklare, hvorfor man har det skidt eller godt.

Ligeledes kan fysiske og psykiske forhold påvirke hinanden, så man nogle gange må kigge begge veje for at få det bedre. Eksempelvis kan dårligt humør knyttes til hovedpine, der kan knyttes til spændinger, der kan komme af angst og nervøsitet etc. Her vil det blot være symptombehandling at tage smertestillende medicin. Alternativt kan det være godt at få bugt med angsten.

Endvidere arbejder jeg ud fra en eklektisk tilgang. Det betyder, at jeg møder det enkelte menneske med den terapiform, som jeg ud fra mit skøn vil vurdere som egnet til dette menneske. Mennesket er i fokus hos mig – ikke valget af terapiform. Min erfaring støtter mig i at træffe dette valg.

Positiv psykoterapi
Positiv psykoterapi henviser til, at jeg arbejder med et positivt sigte. Dels at formålet med den psykologiske behandling retter sig mod at finde gode løsningsmuligheder for det enkelte menneske. Og dels vægter jeg begrebet positivitet, som der er forsket meget i de senere år. Her findes meget energi til at fremme den enkeltes ressourcer, og her har jeg udviklet metoder, som jeg har god erfaring med.
Kontakt mig
Ring til mig på telefon 8720 0774 eller send mig en mail til post@psykologerne.info og jeg vil besvare din henvendelse hurtigst muligt.
Positiv psykoterapi